boinq.media » Interim recruitment

Interim recruitment

Interim recruitment

Overweeg je als werkgever een interim recruiter in te zetten? Op basis van jouw specifieke behoefte bieden wij de perfecte match. Onze recruiters zijn niet alleen vaardig in contentcreatie en online marketing, maar ook meesters in het recruitmentvak. Met unieke tools en diepgaande expertise staan we voor je klaar. Laat ons je versterken. Samen tillen we jouw recruitment naar een hoger niveau.

Interim recruitment

Interim multimediale recruitment marketing. De combinatie van het inzetten marketing, recruitment en multimedia.

In de dynamische wereld van werving en selectie biedt interim multimediale recruitment marketing een grensverleggende oplossing voor bedrijven die zich willen onderscheiden. Het is een samensmelting van marketingprincipes, innovatieve multimediale content en diepgaande kennis van recruitment. Wanneer je dit unieke samenspel in handen legt van interim-specialisten, profiteer je van hun flexibiliteit, expertise en vermogen om snel in te spelen op veranderende marktbehoeften. Zij brengen jouw werkgeversmerk tot leven, vertellen jouw verhaal op een meeslepende manier en bereiken de juiste talenten waar traditionele recruitmentmethoden wellicht tekortschieten.

Vooruitstrevende organisaties begrijpen dat de juiste talenten aantrekken meer inhoudt dan alleen een vacature plaatsen. Het vereist een doordachte strategie die merkwaarden uitdraagt, de bedrijfscultuur belicht en aspiraties deelt. Door interim multimediale recruitment marketing in te zetten, kies je voor een geïntegreerde aanpak die de kracht van storytelling, video, design en digitale platforms benut. Dit trekt niet alleen de aandacht van potentiële kandidaten, maar bouwt ook aan langdurige relaties en creëert een magnetische aantrekkingskracht voor jouw organisatie.

Multimediale recruitment

Alles wat je nodig hebt

In de hedendaagse wervingsarena is een plan van aanpak voor interim multimediale recruitment marketing het kompas waarmee organisaties hun koers naar talent bepalen. Een doordachte strategie, gebaseerd op de kracht van marketing, de precisie van recruitment en de verbeeldingskracht van multimedia, zorgt ervoor dat je niet alleen zichtbaar bent, maar ook resonantie vindt bij je doelgroep. Door de wegen van deze disciplines te kruisen, creëren we een blauwdruk voor succes die verder gaat dan traditionele benaderingen en die talent aantrekt met authentieke, boeiende ervaringen.

Het opstellen van zo’n plan vraagt om visie, creativiteit en een diepgaand begrip van de hedendaagse kandidaat. Het is een kans om verder te kijken dan de gebaande paden, om het unieke verhaal van jouw organisatie te vertellen via diverse media en om op te vallen in een zee van gelijksoortige berichten. Met interim-expertise aan je zijde, ben je uitgerust om snel, flexibel en innovatief te opereren. Het resultaat? Een magnetische strategie die niet alleen de aandacht trekt, maar ook de harten en geesten van de beste talenten wint.

Werven en selecteren

Inzetbaar van intern profiel opstellen tot beheer sollicitatieproces:

Gesprekken hiringmanager
Intern profielem opstellen
Wervende profielen opstellen
Vacature uitzetten in juiste kanalen
Voeren van diepgaande gesprekken
Beheren solliciatieprocedures

Audio productie

Wij zetten onze eigen audio studio voor jou in:

  Online studio
  Offline studio
  Studio op locatie
  Eigen branding
  Editten + feedback ronde

Extra support

Wij zetten nog meer in ten behoeve van onze samenwerking: 

  Recruitment tools
  Online marketing
  Website ontwikkeling
  Onboarding content

Employer branding

Wij kunnen support verlenen bij employer branding

  Strategieontwikkeling
  Interne betrokkenheid
  Inhoudscreatie
  Digitale en sociale media
  Meten en optimaliseren

Video productie

Wij zetten onze eigen video studio in (deels uitbesteed):

  Online studio
  Offline studio
  Studio op locatie
  Eigen branding
  Editten + feedback ronde

Recruitment proces

Wij richten in en onderhouden jouw recruitment(team):

  Inrichten processen
  Selectiecriteria en – methoden
  Communicatieplan
  Technologie
  Evaluatie en optimalisatie
  Management

Jouw eigen content laten maken en boosten?

Bespreek je wensen met één van onze succes managers!

boinq media eigen podcast laten maken