boinq.media » Hoe voeg je content toe aan een landingspagina

Hoe voeg je content toe aan een landingspagina

door | mei 5, 2023 | Website

In het huidige digitale tijdperk heeft technologie de manier veranderd waarop bedrijven kandidaten aantrekken en aannemen. Een van de meest effectieve manieren om wervingsinspanningen te verbeteren en toptalent aan te trekken, is door het gebruik van video- en audiocontent. Video- en audio-inhoud kan een unieke benadering bieden om jouw bedrijfscultuur te laten zien en de voordelen van werken voor jouw organisatie te benadrukken. Door video- en audio-inhoud aan jouw bestemmingspagina toe te voegen, kan je een meeslepende ervaring voor kandidaten creëren en een blijvende indruk op hen maken. Bovendien kunnen audio- en video-inhoud je helpen een sterk werkgeversmerk op te bouwen door de missie, waarden en doelen van jouw bedrijf effectief te communiceren.

In deze blogpost onderzoeken we het stapsgewijze proces van het toevoegen van video- en audiocontent voor werving en employer branding aan jouw bestemmingspagina. We behandelen de verschillende soorten video- en audio-inhoud die je kan gebruiken, zoals video’s over bedrijfscultuur, getuigenissen van werknemers en podcasts over opinieleiderschap, en hoe je boeiende inhoud maakt die aansluit bij jouw merk. Daarnaast gaan we in op de technische aspecten van inbedding

1. Bepaal welk type inhoud je op de landingspagina wilt weergeven

Wanneer je video- en audio-inhoud voor werving en employer branding toevoegt aan een bestemmingspagina, is het belangrijk om te beginnen met te beslissen welk type inhoud je wilt weergeven. Denk na over de boodschap die je wilt overbrengen en de doelgroep waarop je zich richt. Overweeg om meerdere soorten inhoud te maken, zoals een video die de bedrijfscultuur belicht, een podcast waarin trends in de branche worden besproken of een interview met een huidige werknemer. Zorg er bovendien voor dat de inhoud boeiend en visueel aantrekkelijk is, met een hoogwaardige productiewaarde. Door zorgvuldig na te denken over het type inhoud dat je wilt weergeven, kan je een effectieve bestemmingspagina maken die potentiële kandidaten aantrekt en helpt bij het opbouwen van jouw werkgeversmerk.

2. Stel de doelgroep in en beslis over het juiste type inhoud

Het toevoegen van video- en audiocontent voor werving en employer branding aan jouw bestemmingspagina kan een krachtige manier zijn om toptalent aan te trekken en de cultuur en waarden van jouw bedrijf te promoten. Om succes te garanderen, is het van cruciaal belang om jouw doelgroep te definiëren en jouw inhoud af te stemmen op hun specifieke behoeften en interesses. Als je zich bijvoorbeeld richt op pas afgestudeerden, kan jouw inhoud gericht zijn op functies op instapniveau, bedrijfscultuur en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Aan de andere kant, als je zich richt op ervaren professionals, kan jouw inhoud hogere posities, groeimogelijkheden en de reputatie van het bedrijf in de branche benadrukken. Zodra je jouw doelgroep heeft bepaald, kan je beslissen welk type inhoud je wilt maken, zoals een video die jouw werkplek laat zien, getuigenissen van werknemers, een virtuele rondleiding of een podcast waarin branchegerelateerde onderwerpen worden besproken. Door jouw publiek en inhoud zorgvuldig te selecteren, kan je een boeiende wervingscampagne maken die het verkeer naar jouw bestemmingspagina leidt en je helpt toptalent aan te trekken en te behouden.

3. Onderzoek en vind inhoud van hoge kwaliteit

Wanneer je video- en audiocontent voor werving en employer branding toevoegt aan een bestemmingspagina, is het essentieel om grondig onderzoek te doen en hoogwaardige content te vinden die is afgestemd op jouw doelgroep. Bij het selecteren van inhoud moet rekening worden gehouden met de demografische gegevens, interesses en voorkeuren van jouw publiek. je moet vaststellen wat hen motiveert, meer te weten komen over hun uitdagingen en wat zij het meest waarderen. Dit zal je helpen content samen te stellen die boeiend en informatief is en die hen aanspreekt. Door inhoud van hoge kwaliteit te selecteren, kan je de betrokkenheid bij jouw doelgroep vergroten en vertrouwen opbouwen bij potentiële kandidaten. Dit zal jouw employer branding en wervingsinspanningen op de lange termijn helpen verbeteren.

4. Verwerk de inhoud op een visueel aantrekkelijke manier in

Het opnemen van video- en audio-inhoud in een bestemmingspagina kan de gebruikerservaring aanzienlijk verbeteren, wat leidt tot hogere betrokkenheid en conversieratio’s. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de inhoud op een visueel aantrekkelijke manier wordt geïntegreerd die aansluit bij het algehele ontwerp van de bestemmingspagina. Een effectieve benadering is om een combinatie van tekst, afbeeldingen en multimedia-elementen te gebruiken om de inhoud op te splitsen en toegankelijker te maken voor bezoekers. Het is ook essentieel om ervoor te zorgen dat de video- en audio-inhoud is geoptimaliseerd voor webweergave en geen negatieve invloed heeft op de laadsnelheid van de pagina. Door de plaatsing en presentatie van content voor werving en employer branding zorgvuldig te overwegen, kunnen bedrijven een meeslepende landingspagina-ervaring creëren die hun waarden effectief communiceert en toptalent aantrekt.

5. Optimaliseer de inhoud voor zichtbaarheid in zoekmachines

Een cruciale stap om het bereik van jouw video- en audiocontent voor werving en employer branding te maximaliseren, is deze te optimaliseren voor zichtbaarheid in zoekmachines. Zoekwoordonderzoek is essentieel in dit proces. Door relevante zoekwoorden en woordgroepen te identificeren die verband houden met de inhoud van jouw video en audio, kan je deze strategisch integreren in jouw titel, metadata en beschrijving. Daarnaast is het belangrijk om een transcript van jouw video- en audio-inhoud te maken, wat niet alleen jouw zoekpositie verbetert, maar ook de toegankelijkheid en gebruikerservaring verbetert. Door tags en categorieën toe te voegen, kan jouw inhoud ook een breder publiek bereiken. Het is vermeldenswaard dat de algoritmen van zoekmachines voortdurend veranderen, dus het is essentieel om op de hoogte te blijven van de huidige trends en best practices om ervoor te zorgen dat jouw inhoud gemakkelijk vindbaar is voor jouw doelgroep.

Kortom, het opnemen van video- en audio-inhoud voor werving en employer branding op jouw bestemmingspagina kan de betrokkenheid en interesse in potentiële kandidaten vergroten. Om het meeste uit deze strategie te halen, is het belangrijk om hoogwaardige en informatieve inhoud te creëren die jouw bedrijfscultuur en waarden nauwkeurig weergeeft. Op die manier kan je toptalent aantrekken en behouden, jouw employer branding een boost geven en uiteindelijk zakelijk succes stimuleren. Vergeet niet dat een goed gemaakte bestemmingspagina je kan helpen jouw boodschap effectief over te brengen en je te onderscheiden van de concurrentie.

Geschreven door

basresink

Meest recente artikelen

Jouw eigen content laten maken en boosten?

Bespreek je wensen met één van onze succes managers!

boinq media eigen podcast laten maken