boinq.media » Cases

Cases

Succesvolle cases van boinq®

Multimediale content verrijkt en versterkt de communicatie voor werkgevers en organisaties. Door de synergie van video, audio en afbeeldingen creëer je een meeslepende informatieoverdracht die diepgaand contact maakt met je publiek. Het verhoogt de gebruikersbetrokkenheid, bevordert retentie en optimaliseert de algehele communicatie-effectiviteit.

Knoworries x boinq®

Het automatiseringsbedrijf Knoworries uit Nieuwegein is echt een bedrijf waar je echt jezelf mag zijn, waar met ontspanning en plezier gewerkt wordt. Dit is iets van hun medewerkers en klanten ervaren, maar de buitenwereld niet. Maar hoe breng je die ervaring dan over? Knoworries is met boinq een samenwerking aangegaan om een bedrijfsvideo te maken, een eigen podcast serie en aantal audio vacatures. Met het thema “Leuke gasten in de IT” gaan zij de uitdaging aan om hun verhaal te vertellen aan klanten en toekomstige medewerkers.

Leuke gasten in de IT podcast

Leuke gasten in de IT, dat beschrijft Knoworries het beste. Dennis Monkel (Manager Beheer) en Nico Kooijman (Cloud Master – Lijn 3) gaan in gesprek met diverse gasten uit hun netwerk. Samen praten ze over uiteenlopende topics uit de IT-wereld. Hoe gaat artificial intelligence het werkveld beïnvloeden, welke nieuwe innovaties verschijnen op de markt en wat is de rol van Knoworries hierin? Laat je inspireren over de nieuwe IT-trends en technologieën!

Check voorbeelden van een boinq® podcast

In de huidige arbeidsmarkt is het uitdagend om de juiste mensen voor je organisatie te vinden. Zowel Northwave Security als Intrameo spelen in op deze situatie om hun cultuur direct in de woonkamer van mogelijke kandidaten te brengen.

Kijken naar de voorbeelden van Northave en Intrameo.

Jouw eigen content laten maken en boosten?

Bespreek je wensen met één van onze succes managers!

boinq media eigen podcast laten maken