boinq.media » boinq® media

boinq® media

boinq® media in het kort

Talent aantrekken vereist innovatie, creativiteit en een diepgaand begrip van de moderne kandidaat. Hier komt boinq® media in beeld. Met een gespecialiseerde aanpak in multimediale recruitment diensten gaat wij verder dan de standaard en spreekt het de taal van de hedendaagse professional. Door gebruik te maken van visueel prikkelende video’s, boeiende audio-interviews en interactieve multimedia platforms, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf opvalt in de zee van vacatures. 

Ontmoet team boinq®

Onze missie

Oprechte en duurzame werk- en klantrelaties voor meer geluk en succes op de werkvloer.

De kracht van boinq®
Bij boinq® hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld. Dit is onze succesformule geworden. Wij leggen jouw verhaal vast in beeld en geluid en ondersteunen je om jouw verhaal en boodschap te boosten. Dit doen wij aan de hand van 4 labels. boinq® legt jouw bedrijfs- of werkgeversverhalen vast in audio of video. boinq® marketing ondersteunt je om deze verhalen te verspreiden. boinq® media en boinq® work supporten je bij multimediale recruitment. Ben je benieuwd welke label het beste bij jouw organisatie of verhaal passen? Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze succes managers.

Wij zetten moderne tools, media en kanalen in om authentieke arbeidsmarkt verhalen op een unieke manier te vertellen.

De manier waarop we met elkaar communiceren gaat veranderen. Daarom focussen wij ons op het maken van aantrekkelijke content gericht op de medewerkers, klanten en kandidaten die hun aandacht trekt.

Werkzoekenden hebben haast en opvallen tussen duizenden vacatures op vacature banken is lastiger dan ooit. De standaard aanpak levert geen sollicitanten meer op of de sollicitanten passen eigenlijk niet bij de normen en waarden van organisaties. Tijd voor een frisse aanpak!

Als organisatie kan je je onderscheiden met kwalitatief hoogwaardige en relevante content gericht op jouw doelgroep. Geen dertien in een dozijn teksten maar een inhoudelijke audio en/of video die je gaat helpen jouw publiek te bereiken. boinq® is jong en helemaal bij de tijd als het gaat om aantrekkelijke  content waarmee je wél de aandacht trekt!

Jouw eigen content laten maken en boosten?

Bespreek je wensen met één van onze succes managers!

boinq media eigen podcast laten maken